Hvad tilbyder vi?

Hos Østergaard Tømrer tilbyder vi løsninger inden for en bred vifte af forskellige arbejdsområder. Det indebærer alt fra almindeligt tømrer- og snedkerarbejde til udførsel af bæredygtige løsninger, energiforbedringer m.m. Nedenfor kan du læse mere om vores arbejdsområder:

Bæredygtigt byggeri

Drømmer du om at bygge bæredygtigt, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Østergaard Tømrer har vi stort fokus på at bygge med miljøvenlige materialer, som skaber et sundere indeklima samt en bedre isolering og akustik. Står du overfor dit næste byggeprojekt, er du derfor meget velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte mulighederne for en bæredygtig aftale.

Tilbygning / ombygning

Hvis du har brug for mere plads, så er en til- eller ombygning evt. en mulighed. Selvom det kan være svært at forestille sig, hvilke muligheder der findes, er Østergaard Tømrer klar til at hjælpe dig godt på vej. Vi klarer både store og små til- og ombygninger, uanset om der er tale om et arbejdsværelse, der skal deles op, en flot carport til bilen eller en ny terrasse, som forbinder huset med haven.

Udskiftning

Skal du have udskiftet dine døre eller vinduer, kan vi som tømrer- og snedkerfirma sikre dig en høj kvalitetsmæssig standard. Vi har mange års erfaring inden for udskiftning af døre og vinduer i både træ og aluminium, så du kan få præcis den løsning, du gerne vil have. Vi tilbyder også udskiftning af tag og tagrender samt gulve, så kontakt os endelig, hvis vi skal hjælpe med dit næste projekt.

Renovering

Står du med et hus, som trænger til at få renoveret taget, facaden eller måske et indvendigt rum? Hos Østergaard Tømrer kommer vi gerne forbi og giver råd og vejledning omkring renoveringen. Med vores viden og store erfaring kan vi hjælpe dig med at opnå den bedst mulige renoveringsløsning, og vi ser ikke vores arbejde som fuldført, før vi har din fulde tilfredsstillelse.

Montage

Uanset om du mangler professionel hjælp til montering af dit nye køkken, badeværelse eller andet inventar i hjemmet, så varetager Østergaard Tømrer gerne opgaven. Vi kan stå for udskiftning og montering af alle mærker. Med andre ord er der hos os ikke nogen monteringsopgave, som hverken er for simpel eller for kompliceret til, at vi kan løse den.

Energiforbedring

Har du længe gået og overvejet at få installeret en varmepumpe i hjemmet, isoleret ydervæggene eller måske udskiftet dine vinduer? Østergaard Tømrer kan hjælpe med diverse energiforbedringer, som både kan mindske dit årlige energiforbrug og din CO2-udledning. Vi specialiserer os løbende inden for området, så vi altid står klar med den rette rådgivning og udførelse.

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

Choose File
Tak for din besked.
Der skete en fejl. Prøv venligst igen.