Project Description

Akustikvæg i birkefiner og egetræ

Kunden ønskede en skillevæg samt bedre akustik, og Østergaard Tømrer kom derfor med et bud på, hvordan ombygningen kunne udføres. Derudover ønskede kunden at få monteret en skydedør, som skulle udgøre en pladsbesparende løsning.

Efter en vejledende samtale gik samarbejdet i gang, og skillevæggen blev monteret mellem soveværelse og opholdsrum. Væggen er beklædt med birkefiner på den ene side og egetræslameller på den ene side for at forbedre akustikken og bevare æstetikken. Vi specialfremstillede også den lave bænk til kunden, som blev placeret foran akustikpanelet.

Kunden var meget tilfreds med resultatet af hele ombygningen og fornyelsen af ejendommens ressourcer.

Tidsperspektiv: 1 uge.

Kundens egne ord:

Vi har benyttet Niels til flere forskellige opgaver. Østergaard Tømrer har bl.a. opsat en akustikvæg, skriftet et vindue og isat en nye terrassedør for os. Alle projekterne er blevet udført professionelt og til tiden. Niels har været en rigtig god sparringspartner og han er ofte kommet med flere gode løsningsforslag. Han arbejder selvstændigt og er pålidelig – og vi har kunne løse evt. problemer hurtigt og fair. En varm anbefaling herfra.

– Jane og Peter, Højbjerg